Norite paklausti? +370 5 260 3181
Patalynė internetu
  1. Patalynė
  2. /
  3. Antčiužiniai

Viskoelastinis antčiužinis MEMORY (3 cm)

5/5
(1 pirkėjo(-ų) įvertinimai)
Viskoelastinis antčiužinis MEMORY (3 cm)
0
eur
Pristatymo laikas: darbo dienos(-ų)
Viskoelastinis antčiužinis MEMORY (3 cm)
Viskoelastinio putų poliuretano čiužiniai geriau prisitaiko prie kūno kontūrų, nes reaguoja ne tik į kūno svorį, bet ir į skleidžiamą šilumą.
Tai unikali atviros molekulių struktūros putų poliuretano rūšis, kuri atsižvelgiant į šilumą keičia savo kietumą.
Liesdamasi su žmogaus kūnu, ji minkštėja ir elastingai prisitaiko prie kūno anatomijos.
Dėl vadinamojo '' lėto grįžimo''efekto tolygiai paskirsto slėgj žmogaus kūnui teigiamai veikia kraujo apytaką, gerina miego kokybę ir malšina nugaros skausmus.
Viskoelastą sukūrė NASA – JAV aeronautikos ir kosminės erdvės agentūra. Ši medžiaga skirta astronautams, kuri sumažintų jų kūnams tenkančią apkrovą pakilimo ir nusileidimo metu. Šia technologija pasinaudojo švedų mokslininkai ir ergonomikos tyrinėjimų buityje atsirado jautri į temperatūros pokyčius reaguojanti medžiaga.
Viskoelastiniai čiužiniai reaguoja į žmogaus temperatūrą ir svorį, ir prisitaiko prie žmogaus kūno formų, todėl gulint ant tokio čiužinio nėra apkraunamas stuburas, pilnai ilsisi raumenys. Taip atsigauna raumenys ir labiau atsipalaiduoja organizmas. Tai garantuoja ramesnį miegą. Miegas yra vienas svarbiausių mūsų gyvenimo sudedamųjų komponentų. Jis gražina mums jėgas, teikia sveikatos, sumažina fizinę bei emocinę įtampą. Per metus vidutiniškai pramiegame apie 2800-3300 valandų. Dėl miego stygiaus ar prastai išsimiegojus atsiranda daugybę problemų, kurios turi įtakos Jūsų darbui, mokslui ir net sveikatai. Neleiskite, kad prastas miegas sugadintų dieną, rinkitės viskoelastinius čiužinius. Pradėkite dieną žvalūs, sveiki ir išsimiegoję su įsigytu viskoelastiniu čiužiniu!

Viskoelastinių čiužinių matmenys (cm): 80x200x3, 90x200x3, 120x200x3, 140x200x3, 160x200x3
Čiužinio audinys: 100% poliesteris
Čiužinio spalva: balta
Čiužinio užpildas: Viskoelastas
Čiužinio gramatūra: 50kg/m3
Kilmės šalis: Lietuva

Pagaminta Lietuvoje

#110662

Kaip prižiūrėti:

  • Skalbti negalima.
  • Užvalkalą skalbti nuėmus atskirai.
  • Užvalkalą skalbti 40o C temperatūroje.
Mes rekomenduojame