Norite paklausti? +370 5 260 3181
Patalynė internetu
  1. Patalynė
  2. /
  3. Čiužiniai

Čiužinys SMART JOINT (20 cm)

Čiužinys SMART JOINT (20 cm)
0
eur
Pristatymo laikas: darbo dienos(-ų)
Čiužinys SMART JOINT (20 cm)
Tvirčiausias modelis šioje kolekcijoje, harmoningai sujungęs natūralų kokoso pluoštą ir šiuolaikišką Smartflex medžiagą.
Pats kiečiausias kolekcijos čiužinys savyje įkūnijo harmoningą natūralios ir sintetinės medžiagos sąjungą: kieto kokoso pluošto sluoksniai kaitaliojasi su elastinio Smartflex sluoksniais. Asimetrinė konstrukcija leidžia kaitalioti pojūčius, apverčiant čiužinį. Čiužinys Joint sujungė savyje viską, ko reikia kietos miegojimo vietos mėgėjams.

Kokoso pluoštas
1
Natūrali medžiaga, pagaminta iš suspausto kokoso pluošto, impregnuota lateksu. Žaliavų kilme – Šri Lanka. Gamintojas – "Enkev" (Olandija).
Smartflex
2
Moderni elastinė porėtos struktūros medžiaga su dalinai uždaromis akutėmis. Tokia struktūra suteikia medžiagai galimybę vėdintis ir kartu išlaiko elastingumą. Gamintojas – "Vita Group" (Didžioji Britanija).
Užvalkalas
3
Nuimamas užvalkalas pagamintas iš praktiško trikotažinio audinio Jersey, dėl to jo priežiūra yra nesudėtinga. Audinys Jersey minkštas ir elastingas prisilietus, malonios tekstūros, nesiglamžo, atsparus dėmėms, neleidžia daugintis bakterijoms ir dulkių erkutėms. Gamintojas – „Bodet&Horst" (Vokietija).

Аukštis (cm) 20
Maksimali apkrova gulimai vietai (kg) 100
Standumo lygis (viršutinė pusė) kietas
Standumo lygis (apatinė pusė) kietas
Pagrindinė čiužinio medžiaga nėra
Užvalkalo audinys Jersey

Čiužinio ilgis gali būti 190 arba 195 cm

Pagaminta Baltarusijoje

#100349