Norite paklausti? +370 5 260 3181
Patalynė internetu
  1. Patalynė
  2. /
  3. Čiužiniai

Čiužinys MODERN M4

Čiužinys MODERN M4
0
eur
Pristatymo laikas: darbo dienos(-ų)
Čiužinys MODERN M4
Išskirtinis dizainas ir unikalios technologijos CopperCoil, Climalatex ir Smartcel Sensitive kombinacija puikiai tiks tiems, kurie renkasi modernų gyvenimo stilių. Šis čiužinio modelis idealiai tinka suaugusiems ir paaugliams. Tankiai išdėstytos spyruoklės bei kietas kokoso sluoksnis užtikrina tinkamą stuburo palaikymą, o skirtingas pusių tamprumas suteikia galimybę efektyviai naudoti čiužinį net ir vaikui suaugus.

ČIUŽINIO STRUKTŪRA:

Nuimamas užvalkalas 1 Užvalkalo iš trikotažinio audinio Smartcel Sensitive sudėtyje yra cinko oksido, kuris pasižymi teigiamu kosmetiniu poveikiu odai ir skatina jos atsinaujinimą. Cinko jonai padeda išvengti dulkių erkių atsiradimo ir neleidžia kauptis kvapams. Gamintojas — Bodet&Horst (Vokietija).
Climalatex 2 Latekso rūšis, pasižyminti pаdidintu akytumu, kiaurine perforacija ir kalvelių formos reljefu, kuris užtikrina optimalų miegojimo vietos mikroklimatą dėl puikios oro ir drėgmės apykaitos. Naudojant įvairių formų reljefą, sluoksnio paviršiuje sukurtos septynios komforto zonos, kurios stiprina ortopedinį efektą. Gamintojas — Artilat (Belgija).
Kokoso pluoštas 3 Natūrali medžiaga iš presuoto kokoso riešutų pluošto, įmirkyto lateksu. Naudojama siekiant suteikti čiužiniui kietumo. Gamintojas — Enkev (Nyderlandai).
CopperCoil X1200 4 Unikalus nepriklausomų vario sluoksniu dengto plieno spyruoklių blokas. Dėl savo bimetalinių savybių daro sveikatinimo poveikį visam organizmui. Išdėstymas šachmatine tvarka padidina miegojimo vietos leistiną apkrovą iki 150 kg. Gamintojas — AGRO (Vokietija).
Kokoso pluoštas 5 Natūrali medžiaga iš presuoto kokoso riešutų pluošto, įmirkyto lateksu. Naudojama siekiant suteikti čiužiniui kietumo. Gamintojas — Enkev (Nyderlandai).




TECHNINĖ INFORMACIJA:

Аmžiaus kategorija suaugusiems, paaugliams
Aukštis (cm) 23
Maksimali apkrova gulimai vietai (kg) 130
Standumo lygis (viršutinė pusė) vidutiniškai kietas
Standumo lygis (apatinė pusė) kietas
Pagrindinė čiužinio medžiaga CopperCoil X1200
Spyruoklių skaičius (į kv.m.) 300

CopperCoil

Unikalios bimetalinės plieno vielos spyruoklės, kurios specialios įrangos pagalba yra padengtas plonu sluoksniu vario. Tai suteikia spyruoklėms išskirtinę išvaizdą, jos tampa lygesnės — begarsės, prailgėja tarnavimo laikas, o taip pat apsaugo nuo statinio elektros krūvio kaupimosi. Be to, neskaitant kad pagėrėja spyruoklių mechaninės savybės, varis kaip metalas turi ir gydomujų savybių bei teigiamai veikia žmogaus organizmą.

Tricover

Šiuolaikinė technologija "apvelkant" nailoniniu tinkleliu, kuris sumažina trintį tarp čiužinio užvalkalo ir branduolio, apsaugo čiužinį nuo dėvėjimosi ir prailgina tarnavimo laiką.

X-Frame

Apsauginė konstrukcija iš elastinės putų medžiagos aplink čiužinio perimetrą, suteikianti čiužiniui patogesnį naudojimasi ir ilgesnį tarnavimo laiką.


Sleep&Clean

Užtrauktukas aplink per visą čiužinio perimetrą, kuris leidžia lengvai padalinti užvalkalą į dvi dalis, ir lengvai nuimti plaunant/valant arba pakeičiant.

Pagaminta Baltarusijoje