Norite paklausti? +370 5 260 3181
Patalynė internetu
  1. Patalynė
  2. /
  3. Rankšluosčiai

Paplūdimio rankšluostis SUMMER IGA TURQUOSE

Matmenys: 80x160 cm
14.00
Pristatymo laikas: darbo dienos(-ų)
Paplūdimio rankšluostis SUMMER IGA TURQUOSE

Sukurtas netik vasarai - paplūdimio rankšluostis SUMMER IGA. Spalvingas. Madingas. Švelnaus frotinio audinio, greitai džiūna.

Einate į baseiną, sporto salę, o gal atostogaujate? Bet kokioje situacijoje jums prireiks mūsų praktiško ir lengvo greitai džiūstančio mikropluošto rankšluosčio iš IGA kolekcijos. Mikropluošto rankšluostis nustebins nuostabiomis savybėmis: išskirtiniu sugeriamumu, minkštumu, ilgaamžiškumu ir trumpu džiūvimo laiku. Be to, jis yra lengvas, užima mažai vietos, todėl puikiai tinka baseine, treniruoklių salėje, fitneso ir bet kokioje kitoje treniruotėje, taip pat puikiai tinka stovyklavimui, kelionėms ir paplūdimyje. IGA kolekcija nustebins spalvomis – rinkitės iš neįprastų, energingų spalvų paletės! Kiekvienas rankšluostis papuoštas kontrastinga, estetiška apdaila.
 
TECHNINIAI PARAMETRAI
  • Sudėtis - 100% mikropluoštas
  • Tankis - 380 g/m2

Audinys - Mikropluoštas

Mikropluoštas - tvirtas, švelnus, nereikalaujantis ypatingos priežiūros sintetinis audinys, puikiai tinkantis alergiškiems žmonėms. Aukštos kokybės mikropluoštas nesitraukia bei neblunka skalbimo metu, todėl spalvos ilgai išlieka sodrios. Patalynė iš šio audinio patogi naudoti - greitai džiūna, mažai glamžosi ir nereikalauja lyginimo.

 

Pagaminta Lenkijoje

#[S503]306042/RE/IGA/TURK/80160
Mes rekomenduojame